Monday, 9 May 2016

Isu panas SHAKLEE!!! Sambil Tido Pun Dapat.....Dasyatttt



Mula-mula join shaklee waktu saya dalam pantang anak ke3...
Beli set pantang dari BFF
Memang lain benar rasanya bila dah guna
Pastu...tak tunggu lama.
Terus isi borang untuk jadi ahli.

Dah register...mula lah dengar macam-macam pasal SHAKLEE.
Shaklee MLM lah...
MLM HARAM lah...

Meh kita nengok video ni ye...



Kalau tengok sekarang dah ramai pengguna Shaklee ni.
Makin hari makin ramai jadi ahli.
Yang jadi ahli pulak...makin hari makin berjaya (doakan semoga saya berjaya jugak ye).

Ada Apa Dengan Shaklee ni?
  • Tak perlu buat loan dengan bank untuk join Shaklee ni.
  • Tak perlu borong banyak-banyak barang Shaklee...pastu jadi longgokan kat umah sampai expired sebab tak abis jual.
  • Tak perlu merayu sampai memaksa downline untuk cari downline lagi sehingga 10 lapis downline....Upline saya pun tak pernah memaksa.
Dah tu...semua tak perlu... Apa benda nak kena buat?
Sharing...sharing...sharing dan sharing sampai lebam.

Kami di Shaklee dijaga dengan baik oleh team kami. Sentiasa diberi coaching, motivasi, sharing info tentang produk dan macam-macam lagi.
Upline2 pun semua baik2...
Takdenya nak janji-janji bagai bulan bintang planet semua tu.
Kekadang tu diorang sediakan hadiah lagi untuk aktiviti-aktiviti pembakar semangat kami ni.
Takde istilah paksa-memaksa ni.
Sapa yang buat, dia lah yang dapat.
Sapa rajin, insyaAllah ada ganjarannya.

Alhamdulillah saya berada dalam team yang cukup supportive, banyak membantu. Tq2 (cheewaaahhhh macam dah naik stage pulak...doa2kanlah)

Ok...itu saja ceritaku tentang bisnes Shaklee ni.
Atas usaha sendiri sebenarnya...bukan orang lain...
Nak jadi ahli bawah team yang super duper hebat...boleh contact saya ye... 

Waahida Zulkipli (971611)
013-6065090
Shaklee selama/kamunting
Shaklee seluruh malaysia

No comments:

Post a comment

TQ FOR UR COMMENTS... :-)

Cara Berkesan Meningkatkan Bilangan Sperma Yang Suami Perlu Tahu

Suami isteri yang berkahwin pasti impikan zuriat sendiri. Apabila sudah lama berkahwin, namun masih belum dikurniakan anak, pasangan dinasih...