Tuesday, 10 May 2016

7 Tahun Mencari...Set Jerawat Shaklee Berjaya Menambat Hati



Tujuh tahun kot...
Bukan 7 hari...
Dan bukannya jerawat simple2 tu...
Ni sampai merah2 mukanya...kesian.
Sebabnya....tersalah pilih produk.

Jom intai apa ceritanya.



Untung akak ni kannnn....
Alhamdulillah....jumpa dengan set jerawat Shaklee.

Jerawat ni boleh buat kita rasa rendah diri.
Rasa macam semua orang tengok kat kita je kannn...
Kadang2 jerawat sebiji je pun tapi segan tu...tak tau nak cakap la.
Apatah lagi kalo jerawat tu besar2 dan merah2 pulak tu...

Ni saya nak share tips untuk pemilihan set jerawat ye...

  • Pastikan tiada paraben
  • Tiada bahan terlarang
  • Tidak memberikan kesan pengelupasan
  • Tidak meragukan...
Akak yang kat atas ni dia guna set jerawat Shaklee. Dalam masa 3-4 bulan kesannya alhamdulillah.

Apa yang ada dalam set jerawat shaklee tu?

#1 : GLA Complex
ubat jerawat
  • Fungsinya untuk stabilkan hormon dan keaktifan sebum.
  • Jerawat juga berpunca dari ketidakstabilan hormon.
#2 : Sustained Realeased Vitamin C


ubat jerawat
  • Bertindak sebagai antioksidan - menentang infleksi bakteria dan radikal bebas daripada merosakkan kulit dan boleh menyebabkan jerawat.
  • Merangsang pembentukan kolagen - memelihara kulitdan mencantikkan kulit.
#3 : Garlic 

  • Asalnya daripada bawang putih organik.
  • Garlic adalah antibiotik semulajadi.
  • Bertindak ke atas bakteria pada kulit - menghalang pembentukan jerawat.
Bila jerawat dan makin berkurang, dan kemudiannya hilang, kulit pun makin licin.
Boleh juga ambil Collagen Powder macam akak tadi tu....


ubat jerawat
  • Collagen Powderyang memang super best. Rugi tak cuba sebab memang takkan nyesal.
  • Kulit wajah jadi licin dan berseri.
...................................................................................................
...................................................................................................

Memang tak salahlah pilihan akak tu.
Berbaloi dia mencuba shaklee.
So...jangan tunggu lama-lama untuk pulihkan kulit yang bermasalah.
Shaklee dah sediakan yang terbaik untuk semua....tunggu kita je nak beli atau tak (hihihi).

Jom contact saya....saya akan bagitau cara-cara untuk guna set jerawat shaklee ni sebab saya juga salah seorang yang mempunyai kulit bermasalah dan saya juga pengguna set jerawat ini.

Hubungi saya:
Waahida Zulkipli (971611)
Wassap / SMS / Call : 013-6065090
COD : Selama (PERAK dan KEDAH) / Kamunting
Pos seluruh Malaysia














No comments:

Post a comment

TQ FOR UR COMMENTS... :-)

Cara Berkesan Meningkatkan Bilangan Sperma Yang Suami Perlu Tahu

Suami isteri yang berkahwin pasti impikan zuriat sendiri. Apabila sudah lama berkahwin, namun masih belum dikurniakan anak, pasangan dinasih...