Tuesday, 7 November 2017

Cara Luka Czer Cepat Baik

luka czer


Pengalaman bersalin setiap orang memang x sama kan...sama ada normal ataupun czer.
Alhamdulillah...Allah bagi kakak bersalin normal untuk semua 4 orang permata hati tu.

Bagi yang bersalin czer pulak...ada yang cakap tak sakit...
Ada yang cakap sakit sangat...Wallahualam

Bayangkan lapisan kulit perut yang tebal tu...nak bagi cantum balik dengan elok.
Kadang2 ada yang luka tu terbukak balik...ada yang berair....kes2 macam ni memang kena refer hospital semula ye...nanti doktor akan cek blk...
Adooiiii...seriau pulak kakak nak bayangkan.

Macam2 cara kakak pernah dengar cara orang nak jaga luka czer ni.
Ada yang cakap dia x mandi beberapa minggu sebab takut luka basah....ada jugak yang tampal plastik kt tempat luka...huhuhu

Kat sini kakak nak kongsi beberapa testimonial ibu2 yang guna cara yang sama untuk pastikan luka czer tu cepat baik.

luka czer

czer cepat baik

czer cepat baik

czer cepat baik


Memang ramai sebenarnya yang guna VIVIX ni.
Yang bersalin normal pun...kalo kena jahit memang sesuai sangat untuk bagi cepat sembuh.

So sapa2 yang nak bersalin atau tengah pantang sekarang ni boleh la ambil vivix ni ye...Standby siap2.
Nak order boleh contact kakak...
Tak salah kita sama2 kongsi benda yang baik.

Waahida
013-6065090
 -Pengedar Shaklee Selama/Batu Kurau/Kulim


No comments:

Post a comment

TQ FOR UR COMMENTS... :-)

Cara Berkesan Meningkatkan Bilangan Sperma Yang Suami Perlu Tahu

Suami isteri yang berkahwin pasti impikan zuriat sendiri. Apabila sudah lama berkahwin, namun masih belum dikurniakan anak, pasangan dinasih...