Tuesday, 25 June 2013

SET HAMIL SHAKLEE


Assalamualaikum wbt kawan2 semua!!!!!

Disini saya ingin berkongsi maklumat mengenai SET HAMIL SHAKLEE yang menjadi pilihan ibu-ibu mengandung. Ibu-ibu mengandung memerlukan sesuatu yang terbaik untuk bayi yang dikandungnya.

Setiap ibu mengetahui dirinya hamil adalah saat yang sangat mengembirakan hati ibu2. Tapi....... kalau awal2 kehamilan ada masalah atau alahan ia akan menyebabkan ibu akan berasa kurang semangat dan bertenaga.

So, tanpa panjang bicara yang panjang berjela saya perkenalkan SET HAMIL SHAKLEE....

SET HAMIL SHAKLEE ( TRISMESTER PERTAMA )

Set ini mengandungi :-

1. VITALEA - Multivitamin yang terbaik dengan zat besi. ia membantu dalam pembentukkan sel-sel darah merah.


2. B-complex - Mengandungi sebanyak 8 jenis vitamin B bagi membantu memelihara kesihatan yang baik. B1, B2, B3, B6, biotin dan asid pantotenik membantu badan menukarkan protein, lemak dan karbohidrat kepada tenaga. Asid folic dan B12 membantu pembentukkan sel-sel darah merah di dalam badan.3. Vitamin C - Membantu meningkatkan sistem pertahanan badan , berperanan dalam menyokong tulang , gigi dan gusi yang sihat. Ia juga membantu dalam penghadaman zat.


4 Ostematrix -  Membekalkan nutrien-nutrien harian termasuk kalsium yang dapat membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi. Pengambilan OSTEMATRIX juga untuk menguatkan tulang dan gigi bayi yang sihat. Pengambilannya juga boleh mengurangkan sakit pinggang , sakit belakang, kebas-kebas atau kekejangan otot.


5. ESP - Ia adalah minuman protein yang mengandungi banyak kelebihan kepada ibu dan anak yang dikandung. Ia penting untuk membina dan memperbaharui sel-sel tisu dan hormon dalam tubuh. Protein yang berkualiti sangat membantu pertumbuhan yang baik. Ia juga memberikan TENAGA kepada ibu.


SET HAMIL SHAKLEE UNTUK TRIMESTER 2 DAN 3

Ibu-ibu perlu mengambil semua vitamin-vitamin seperti di atas dan hanya perlu menambah satu lagi vitamin iaitu :-

OMEGA GUARD - Omega Guard mengandungi 1000mg asid lemak Omega 3 yang mengalakkan perkembangan otak , sistem saraf dan fungsi mata bayi.SET HAMIL LENGKAP

 Jika ada sebarang pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya di

FB  : wawa waahida
SMS / Call : 013-6065090

Dapatkan SET HAMIL SHAKLEE ini 
dengan HARGA ISTIMEWA.

BERILAH YANG TERBAIK BUAT BAYI ANDA BERMULA DARI DALAM KANDUNGAN LAGI

No comments:

Post a comment

TQ FOR UR COMMENTS... :-)

Cara Berkesan Meningkatkan Bilangan Sperma Yang Suami Perlu Tahu

Suami isteri yang berkahwin pasti impikan zuriat sendiri. Apabila sudah lama berkahwin, namun masih belum dikurniakan anak, pasangan dinasih...