Sunday, 4 September 2016

CARA MENDAFTAR AHLI SHAKLEE

Nak jadi ahli Shaklee???
Senang je....ada 2 cara kalau u ols nak daftar ahli...



Cara #1: Bayaran Pendaftaran sebanyak RM69

ATAU

Cara #2: Membuat pembelian sebanyak 200uv (points) dan ke atas (lebih kurang RM650)...u ols layak dapat keahlian percuma.

Bagaimana Nak Daftar Ahli Shaklee?

#1. Yang ni senang je...U ols boleh hubungi saya, Waahida bt Zulkipli (013-6065090)...saya akan uruskan semuanya. Sekarang mudah aje...saya klik2 kat internet...buat bayaran secara online...nanti Shaklee akan poskan starter kit untuk u ols....

Ataupun...

#2. Kalo u ols berada hampir dengan branch Shaklee dan nak daftar sendiri...takde masalah.
Boleh terus walk in ke branch berhampiran...dan daftarlah menggunakan ID saya 971611 sebagai sponser.

Ada Yuran Tahunan Ke?

Bermula September 2016, setiap ahli Shaklee perlu membeli baucer RM30. Ini bukan yuran ye.
Kalau yuran...sah2 la kita tak dapat balik duit tu kan. Baucer RM30 ini kita boleh guna balik untuk membeli barangan Shaklee dalam tempoh 3 bulan. Pembelian baucer ni untuk mengaktifkan keahlian kita.
Tapi kalau u ols buat pembelian 200uv....dah tak perlu beli baucer tu dah. Keahlian u ols akan diaktifkan secara otomatik. Clear tak?? hihihi

Untung ke Jadi Ahli ni?

  • Mestilah untung. Walaupun hanya nak makan dan guna sendiri je, dapat beli barangan Shaklee dengan harga ahli. Dapat kumpul uv (point)...silap2 kalau uv tu tinggi...u ols dapat bonus dalam bentuk cash. U ols juga boleh tolong belikan untuk saudara mara dengan menggunakan ID u ols.
  • Kalau betul2 nak bisnes, dan u ols perform dengan baik, Shaklee menawarkan banyak benda untuk u ols...CASH, CAR BONUS dan CONVENTION (dalam dan luar negara)
  •  Bila dah niat nak berbisnes tu...jangan risau. U ols takkan dibiarkan sorang2. Ramai leader yang akan membantu. Saya sendiri pun masih dibantu oleh leaders yang SUPER HEBAT. Kami ada group coaching secara online dan juga offline. 
  • Setiap aktiviti yang dianjurkan oleh group leader ataupun pihak Shaklee sendiri....anak2 dibenarkan dibawa bersama. Best tak?? Tak perlu fikir nak tinggal anak di mana pada hari minggu.

Group Jutawan Shaklee Paling ROCK - ASB Mega Seminar 2014 from iReach HD on Vimeo.


Sesi Coaching yang dianjurkan oleh Group Leader

Ada Apa Dengan SHAKLEE?

Shaklee merupakan syarikat nutrisi semulajadi NOMBOR #1 di US.
Sebahagian besar daripada jutaan orang hidup lebih sihat, lebih produktif kerana mendapat manfaat Shaklee.
Ini dibuktikan dengan Landmark Study terhadap 1000 orang responden selama 20 tahun. Hasil kajian menunjukkan 95% memihak kepada Shaklee.


Buatlah pilihan yang bijak. Pilihan berada di tangan anda.
Jika anda memilih untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee dan ingin mendapat bimbingan secara berterusan daripada leaders hebat...teruslah hubungi saya. 

Waahida bt Zulkipli
013-6065090
Pengedar Shaklee Selama, Kamunting, Perak
Pengedar Shaklee seluruh Malaysia.